X

Wordpress website

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management System (CMS) dat in 2003 is opgericht door Matt Mullenweg. In de beginjaren was het een simpel systeem voor het maken van een blog. Naarmate de tijd vorderde, werd het steeds verder uitgewerkt en is het nu mogelijk om er ook websites, zoals deze, en webshops mee te maken. Het is inmiddels Joomla (een ander populair CMS) in populariteit en grootte van de community voorbij gestreefd.

WordPress is flexibel. Wereldwijd zijn duizenden ontwikkelaars continu bezig zijn met het verbeteren van WordPress. Hierdoor bevat het CMS vrijwel alle functionaliteiten om websites te maken die aan onze eisen voldoen:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Flexibel: duizenden plugins met extra functionaliteiten
  • Uitstekende mogelijkheden voor internetmarketing: zoekmachineoptimalisatie, koppeling sociale netwerken
  • Leveranciersonafhankelijk
  • Responsive, dat wil zeggen past zich aan aan het platform waarop de website geraadpleegd wordt.

Op deze manier is er weinig maatwerk nodig en kunnen we kwalitieve websites bieden tegen competitieve prijzen.

Wat doen we?

Wij zoeken een ontwerp dat aansluit bij de wensen van de klant. Wij denken hier graag in mee. Het ontwerp wordt op maat klaargemaakt voor de klant. Indien gewenst zoeken wij geschikte (stock)-foto’s en passen die aan het ontwerp aan. Wij plaatsen de site eerst in een testomgeving. In deze omgeving wordt de site samen met de klant geoptimaliseerd. Indien gewenst verzorgen wij ook de zoekmachine-optimalisatie of maken we een webshop. Wij werken graag met vaste prijzen, zodat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan.

Prijzen

Wij hanteren de volgende prijzen.

Omschrijving Kosten
WordPress website o.b.v een template passend bij de eigen huisstijl. Site wordt werkend en met content opgeleverd. Wordt eerst op testsite geplaatst € 600
Zoekmachine-optimatisatie € 240
Wehosting per jaar € 240
Gebruik stockfoto’s PM