X

Over Pyxidis

Pyxidis is de naam van een ster van het sterrenbeeld Pyxis en betekent kompas. Dat is precies wat Pyxidis voor haar klanten wil zijn, een kompas. Een kompas in de voor vele bedrijven nog steeds complexe wereld van de Informatie Technologie, maar ook een kompas voor bedrijven die actief zijn in een sector waar ze te maken hebben met steeds wijzigende en complexer wordende wet- en regelgeving.

Historie

Pyxidis is in mei 2006 opgericht door Raoul van Montfoort en is een bedrijf dat continu bezig is met het bedenken en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor haar (potentiële) klanten. Pyxidis kan bouwen op meer dan 25 jaar ervaring in de analyse en bouw van complexe systemen bij binnen- en buitenlandse bedrijven en (inter)nationale organisaties.

Visie

Voor Pyxidis zijn genericiteit, onderhoudbaarheid en duidelijkheid sleutelwoorden. Genericiteit, aangezien we steeds op zoek zijn naar generieke oplossingen die voor meer toepassingen te gebruiken zijn. Onderhoudbaarheid, door alle in de toekomst te veranderen elementen in de database te stoppen, hoeft de code van een applicatie nauwelijks aangepast te worden. Duidelijkheid, door een duidelijke schermopbouw, duidelijke helpteksten en begripsdefinities.